Besparelser

betale_sig

Jeg undres.. Hele tiden har vi kommunalt ansatte en trussel hængende over hovedet om besparelser, nedskæringer, effektiviseringer. Det gør os stressede, giver depressioner, dårlig arbejdsglæde, bremser initiativer og jeg kunne blive ved.. Hvordan kan man så blive ved med at give skattelettelser, der alligevel kun er til glæde for dem der har nok i forvejen. Måske skulle man vende den rundt og istedet hæve skatten, så vi kunne få lidt fred i vores hverdag, og så vi kunne bruge vores energi på kerneopgaverne, og ikke på at skulle finde nye besparelser

3 thoughts on “Besparelser

  1. Visler

    Hvis man hæver skatterne så flytter man vel bare problemet til den private sektor, så er det jo bare samme problem man presser ned over firmaer – og deres ansatte, så de kan tjene flere penge og betale deres med arbejdere løn osv – og forsøge at undgå at folk bare vælger at købe varer fra andre lande (med lavere skattetryk).

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *